Muldvarpe i haven

Der er ikke meget mere irriterende end muldvarpe i din have. Blev du bare helt tilfreds med den smukke græsplæne og så opdager du en dag en række sanddynger i græsset. Meget irriterende, når dette er forårsaget af muldvarpe, fordi disse insekter er ret svære at bekæmpe. Selvfølgelig er muldvarpe smukke dyr og gør ingen skade på mennesker. Mindre behageligt er det, at de kan forårsage meget skade i din have. Plænen er ødelagt, og planterne dør. Skam over alt det arbejde, du altid bruger på haven. Hvor svært det end er at bekæmpe muldvarpe, er der helt sikkert metoder, der bør gøre det. Du kan bekæmpe muldvarpe på en dyrevenlig måde og så kan du med ro i sindet nyde din smukke græsplæne og have igen uden irriterende muldvarpebakker.

Bekæmpelse af muldvarpe
Det er forståeligt, at folk nogle gange bliver fortvivlede, når muldvarpebakker i haven er blevet et årligt problem. Som et resultat vil du kun have én ting, og det er: Slip af med de muldvarpe fra haven. Det er dog vigtigt at tænke over, hvordan du skal tackle muldvarpe. Det er meget uvenligt at bruge stoffer, der får dyret til at dø. Det anbefales heller ikke at bruge kemiske midler. Denne gift spreder sig til drikkevandet og kan være skadelig for dig selv og andres helbred. Heldigvis findes der også dyrevenlige metoder, som effektivt kan bekæmpe muldvarpe.

God modermærkekontrol
Nogle gode metoder til at kontrollere modermærker inkluderer:

Placer muldvarp gaze. Dette kræver lidt gravning, men er bestemt effektivt og kan gøres på en dyrevenlig måde.
Placer en muldvarpefælde i haven. En muldvarpefælde er meget venligere for en muldvarp end en muldvarpefælde. En muldvarpefælde giver muldvarpen mulighed for at forlade haven i live. Tjek fælden regelmæssigt, så du hurtigt kan frigøre muldvarpen.
Køb en ultrasonisk muldvarpeafviser. Muldvarpe er meget dårlige til høj og høj støj. Du kan købe en sådan enhed forskellige steder og placere den hvor som helst i din have. Muldvarpe vil gå amok med denne lyd og forlade gården.
Brug mol af carbid. Når der hældes vand i molkarbiden, frigives en gas, som mol ikke kan tåle. På grund af dette vil de hurtigt forlade haven.
bekæmpe carbid mol
muldvarp sliske
Bekæmpelse af muldvarpe med naboerne
Hvis du er fast besluttet på at tackle muldvarpeproblemet grundigt, er det tilrådeligt at rådføre dig med naboerne. Når I vælger at tackle muldvarpekontrol sammen, er chancen for succes størst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *